Make your own free website on Tripod.com
         
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
   

Assalamualaikum warahmatullah...

Thankslah sebab sudi melawat homepage aku nih....actually this is just an experiment on the World Wide Web..... syukur aku ke hadrat Ilahi sebab ader gak orang yang sudi melawat homepage ni..and siap bagi komen lagi to improve....arigato bebanyak !..

so inilah homepage yang aku baru updatekan....tak banyak perubahan yang aku buat... tak banyak sangat masa...korang surf dulu... tengok dulu aper yang patut...aper yang patutnyer ?..hehe.. semua nyer pasal diri aku kat sini....

Lastly, cam biasa, korang jangan lupa sign GUESTBOOK aku...aku need korangnyer komen untuk improve lagi this site...

Wassalam...

-firul-