Make your own free website on Tripod.com
Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast

Assalamualaikum warahmatullah...

Thankslah sebab sudi melawat homepage aku nih....actually this is just an experiment on the World Wide Web..... syukur aku ke hadrat Ilahi sebab ader gak orang yang sudi melawat homepage ni..and siap bagi komen lagi to improve....arigato bebanyak !..

so inilah homepage yang aku baru updatekan....tak banyak perubahan yang aku buat... tak banyak sangat masa...korang surf dulu... tengok dulu aper yang patut...aper yang patutnyer ?..hehe.. semua nyer pasal diri aku kat sini....

yang terbaru sekali aku update kat PHOTO GALLERY lah... aku letakkan gambar time KEMJIS and gambar aku dan family aku...aper itu KEMJIS ?... Korang nak tau, korang gi lah kat PHOTO GALLERY tuh and klik KEMJIS..nanti korang tau aa....

ruangan mp3 aku dah buang..ganti ngan yang baru DOWNLOAD...kat situh, aku letak fail-fail or stuffs yang boleh kiter share bersama...korang tengok lah aper yang boleh korang dowload kat situh.....

sebarang perubahan aku wat, aku akan letak inform dalam UPDATES ...and to saper yg ader site gak...leh exchange banner ngan aku...nanti aku letakkan kat LINKS

Lastly, cam biasa, korang jangan lupa sign GUESTBOOK aku...aku need korangnyer komen untuk improve lagi this site...

Wassalam...

-webmaster-