Make your own free website on Tripod.com
Gambar ni tak banyak beza ngan yang tadi.... tokwan aku sebenarnyer nak tukar baju... tapi sebab aku dah takleh lama kat situ, die cancel tukar baju.... hm...selepas kitorang (aku n Naim) makan sepinggan nasi kat situ, kitorang pun berangkat....plan nak balik gi rumah Naim sebab keluarga angkat die nak datang rumah.....kalau tak kena balik, aku mmg lepak rumah tokwan aku nih.....
[First] [Prev] [Index] [Next] [Last]