Make your own free website on Tripod.com
Hm....gambar ni berlatarbelakangkan bas UTM kat Sek Men Keb Kubang Rotan.... masa nih kitorang sumer dah bersiap nak bertolak gi Yan pulak, destinasi next for KEMJIS and yang terakhir....Yang tunjuk tanda 'peace' tuh Aril...adik angkat aku....Beside aku is my bapak angkat, To' Mat and sebelah die pulak mak angkat aku, MakTimah.....diorang nilah sudi beri shelter, foods kat kitorang (aku n Aril) while ada kat Kubang Rotan....Thanks bebanyak..May Allah bless u all....Amin.
[First] [Prev] [Index] [Next] [Last]