Make your own free website on Tripod.com
Hm......inilah gambar terakhir yang ada dalam collection aku...to viewers, inilah gambar-gambar yang sempat aku rakamkan masa aku gi 'melancong sambil bekerja' tuh....to bebudak KEMJIS semua, thanks for all the memories kiter share bersama..penat lelah..berbaloi kan..mendidik anak bangsa walaupun sekejap bagi mengenali aper itu ICT...Kat sini aku ingin meminta seribu kemaafan dari hujung rambut to hujung kaki kalau ader salah silap aku sepanjang korang kenal aku n atas semua yang aku komenkan di sini.... aku hanya bergurau...tak lebih dari itu..Nice knowing you all !!!...Hope korang success dalam aper pun bidang yang korang ceburi...Ops.....sebelum aku terlupa, jangan lupa sign GUESTBOOK aku.....yerlah nanti boleh lah aku tau saper yang dah tengok n saper yang belum lagikkk...Oklah ek, Assalamualaikum...and babaiiii.......
[First] [Prev] [Index]